Ν. Ξυλούρης στο radio1d.gr: “Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί”

Την οπτική με την οποία αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έδωσε στο radio1d.gr ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Ξυλούρης. Και αυτή δεν είναι άλλη από την επιδίωξη της κατάκτησης της 3ης θέσης στην κατάταξη των κομμάτων προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να είναι και πάλι ο ρυθμιστής.

 

Ο κ.Ξυλούρης εκφράζοντας την προτίμησή του για το πρώτο κόμμα στις εκλογές είπε “εγώ προτιμώ να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, όχι αυτοδύναμο, με το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα και να προχωρήσουμε μαζί στη νέα διαπραγμάτευση”, γιατί η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί σημείωσε με νόημα ο κ.Ξυλούρης.

 

Ο Νίκος Ξυλούρης είπε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του, πρέπει να πάψουν οι πολίτες να το τιμωρούν, έχει κάνει λάθη, αλλά έχει κάνει και καλά και σε κάθε περίπτωση, εκφράζει την κεντροαριστερά.

 

Για το κίνημα του Γιώργου Πανανδρέου τόνισε την ανάγκη για συσπείρωση και επανασυνάντηση κάποια στιγμή ενώ πρόσθεσε “είναι σύντροφοί μας όλοι που έχουν πάει στον συγκεκριμένο χώρο” και πρόσθεσε “Εγώ νιώθω ΠΑΣΟΚ,ούτε το ΠΑΣΟΚ του κ.Βενιζέλου, ούτε το ΠΑΣΟΚ του κ.Παπανδρέου. Ένα είναι το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξω με τις μικρές μου δυνάμεις την επομένη των εκλογών συσπείρωση στο χώρο, ενότητα γιατί όλοι είμαστε σύντροφοι”.

 

Τέλος ο κ.Ξυλούρης κάνοντας λόγο για τις λίγες μέρες που έμειναν πριν την κάλπη και τους αναποφάσιστους δήλωσε “ο κόσμος θα σκεφτεί λογικά και θα ‘ρθει να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ,να ψηφίσει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, τους νέους ανθρώπους που είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο”, γιατί όπως είπε το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο εγγυητής την επόμενη ημέρα.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr