Α. Ματθαιόπουλος στο Radio1d.gr: “Είμαστε μόνοι εναντίον ενός σάπιου κατεστημένου”

Ο Άρτεμης Ματθαιόπουλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλώντας στο radio1d.gr έκανε λόγο για τις επερχόμενες εκλογές, το κόμμα της ΧΑ, τις δημοσκοπήσεις τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αναλυτικά ο  κ.Ματθαιόπουλος είπε “είναι καλή αφορμή αυτή της 25ης Ιανουαρίου όπου σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί νικηφόρα για τη ΧΑ μάχη και θα δείτε ότι όλα αυτά που ακούγονται εις βάρος της ΧΑ θα διαψευστούν πανηγυρικά”.

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΧΑ έκανε λόγο για τις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη σε αυτά που παρουσιάζουν κατά καιρούς, ενώ πρόσθεσε “υπάρχει μία μέτρηση η οποία ασφαλώς δεν είναι αντικειμενική. Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που γίνεται στους δρόμους”.

 

Επιπλέον ο κ.Ματθαιόπουλος ερωτηθείς για τα λεγόμενα του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, πως ο αγώνας δεν είναι άνισος, έτσι έπρεπε να ήταν, επεσήμανε τα εξής: “ο αρχηγός καταλαβαίνει και όλοι εμείς οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος πως είμαστε μόνοι εναντίον ενός σάπιου κατεστημένου. Ενός κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία διάθεση να έρθει σε αντιπαράθεση διότι γνωρίζει πως έτσι θα έχανε κατά κράτος”.

 

Τέλος ο κ.Ματθαιόπουλος αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα αυτών είπε “θα είμαστε στην τρίτη θέση. Για εμάς θα είναι νίκη έστω και αν καταφέρουμε να πάρουμε και μία ψήφο παραπάνω από τις εκλογές του 2012”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr