Η. Θεοδωρίδης στο Radio1d.gr: “Δεν είχαμε Δημοκρατία αυτά τα χρόνια”

Ο πρώην βουλευτής Ηλίας Θεοδωρίδης μιλώντας στο radio1d.gr αναφέρθηκε στα πολιτικά τεκταινόμενα, στις μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής τόσο του κ.Οικονόμου όσο και της κ.Γκερέκου.Επίσης αναφέρθηκε και στην προσωπική του επιλογή να μην κατεβεί σε αυτές τις εκλογές.

Πιο αναλυτικά, ο κ.Θεοδωρίδης δήλωσε για την τελική απόφαση να μην συνεργαστούν ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ “υπάρχουν ευθύνες και στις δύο πλευρές. Η Αριστερά θέλει συμμαχίες για να κυβερνήσει. Τώρα είναι δυνατόν και αναγκαίο να δημιουργηθεί μία εναλλακτική συμμαχία.Την έχει ανάγκη η χώρα”.

 

Στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής αναφερόμενος στα προηγούμενα χρόνια του πολιτικού γίγνεσθαι αλλά και στη δική του επιλογή να μην κατεβεί στις εκλογές είπε χαρακτηριστικά “δεν είχαμε Δημοκρατία τα προηγούμενα χρόνια” και πρόσθεσε “δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο τώρα. Καμιά φορά κανείς όταν μένει απ’έξω είναι καλό.Είναι περισυλλογή. Εγώ ήμουν βουλευτής σε μία καταραμένη περίοδο”.

 

Επίσης ο Ηλίας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για τις μετεγγραφες της κ.Γκερέκου και του κ.Οικονόμου λέγοντας πως ένας που αλλάζει στρατόπεδο από τη μία μέρα στην άλλη, σημαίνει πως δεν έχει αρχές,αξίες και ότι αυτές οι επιλογές απογοητεύουν τους πολίτες.

 

Τέλος ερωτηθείς ο κ.Θεοδωρίδης για την πόλωση στην πολιτική είπε”η πόλωση εξυπηρετεί μόνο τη ΝΔ διότι αποκρύπτει την αλήθεια” και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσέξει πάρα πολύ κλά σε αυτό το θέμα.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr