Συνολικά 25 συλλήψεις για παράνομα παίγνια

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στις περιοχές του Εύοσμου, Ανάληψης, Καλαμαριάς, Σταυρούπολης και Τούμπας κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν…

5 άτομα ως προσωρινά υπεύθυνοι των επιχειρήσεων, 19 θαμώνες των καταστημάτων ως παίκτες και 1 εργαζόμενη που διευκόλυνε την παράνομη διενέργεια των παιγνίων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων.

 

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε (19) από τους οποίους διενεργούνταν, παράνομα παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες.

 

Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, σχετιζόμενα με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα. 

 

Σημειώνεται ότι τόσο οι χώροι  των καταστημάτων όσο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη, από το νόμο, ειδική σήμανση.    

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr