Θ. Καράογλου στο radio1d.gr: “Δεν θα εκλεγεί πρόεδρος”

Ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε για τη σημερινή τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρους της Δημοκρατίας “δεν ξέρω τι θα γίνει. Λογικά τα νούμερα λένε ότι δεν βγαίνει. Εύχομαι όμως και προσεύχομαι τελικά να βγουν οι 180 ψήφοι που είναι απαραίτητοι για να αποφύγουμε τις εκλογές. Να αποφύγουμε δηλαδή αυτό που δεν θέλουν οι πολίτες και πρόσθεσε “πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι γιατί τη ζωή πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία”.

 

Στη συνέχεια ο κ. Καράογλου αναφορικά με τη χθεσινή ημέρα και τις εξελίξεις που δεν υπήρχαν στα πολιτικά δρώμενα δήλωσε “χθες ήταν μία μέρα που περιμέναμε ότι θα έχουμε κάποιες εξελίξεις, δυστυχώς συνέβη το δυσάρεστο, το πολύ άσχημο περιστατικό με το καράβι”. 

 

Επίσης ο βουλευτής της ΝΔ  σχετικά με τη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρους της Δημοκρατίας επεσήμανε “νομίζω έχει σταλεί το μήνυμα από όλους και από τον πρωθυπουργό και από τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι οι βουλευτές είναι μεγάλοι άνθρωποι, υπεύθυνοι, καταλαβαίνουν ποιο είναι το συμφέρον της χώρας και ελπίζω να έχουν πάρει το μήνυμα, να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας” και πρόσθεσε πως ” σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για συνταγματική εκτροπή και αυτό είναι κάτι που δεν θέλει κανένας. Η μη εκλογή ΠτΔ είναι συνταγματική εκτροπή”. 

 

Κλείνοντας ο κ. Καράογλου αναφερόμενος στη σημερινή ψηφοφορία είπε “ότι με το χέρι στην καρδιά εκτιμώ ότι δεν θα να βγει ΠτΔ”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr