Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση ηρωίνης (ΦΩΤΟ)

Οικογενειακή υπόθεση ήταν η διακίνηση ναρκωτικών για μια σπείρα στον Δενδροπόταμο, η οποία ωστόσο εντοπίστηκε από την αστυνομία. 

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακιοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, μέλη οικογένειας, τα οποία διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης με ορμητήριο την περιοχή του Δενδροποτάμου, συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, που πραγματοποίησαν χθες. 

 

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 61, 19, 37 (πατέρας και γιοι) και ένας ακόμη 35χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν αρχικά ο 61χρονος πατέρας και ο μικρότερος γιος, διότι στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

Ένα δέμα και οκτώ μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 23,1 γραμμαρίων,

Χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και

Τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές της.

Ακολούθησε έρευνα σε δεύτερο σπίτι της οικογένειας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 37χρονος γιος, διότι κατείχε:

 

Εκατόν δώδεκα μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (34,9) γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν αποθηκευμένα σε πλαστικό δοχείο (τάπερ)
Ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του και
Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

 

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, 35χρονος  άνδρας, ο οποίος ομοίως συνελήφθη, προμηθεύτηκε λίγο πριν την αστυνομική επιχείρηση, ποσότητα ηρωίνης, από τον 19χρονο συλληφθέντα, έναντι χρηματικού ποσού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr