Ωραιόκαστρο: Δέματα αγάπης σε 160 οικογένειες

«Φιλί» αγάπης και αλληλεγγύης έδωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε 160 οικογένειες που μαστίζονται από την κρίση, μοιράζοντας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών ομάδων την περίοδο των εορτών.

 

Οπως έγινε γνωστό, τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω δωρεών από διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής και μοιράστηκαν στα σπίτια, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς. Συγκεκριμένα, οι 160 οικογένειες παρέλαβαν σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ στις δημοτικές ενότητες Καλλιθέας και Μυγδονίας οι προμήθειες μεταφέρθηκαν στα δημοτικά καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

«Πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που μας έχουν απόλυτη ανάγκη όχι μόνο την περίοδο των εορτών, αλλά καθ* όλη τη διάρκεια του χρόνου. 0 Δήμος Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι δύο φορές τον χρόνο, όπως γινόταν μέχρι τώρα» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν.