Οργή στην Ινδία! Βίασαν 6χρονο κοριτσάκι μέσα στο σχολείο – Δράστες οι δύο γυμναστές

Ένα κορίτσι 6 ετών καταγγέλθηκε πως βιάστηκε από δύο άντρες μέσα σε ένα σχολείο στην πόλη Μπάνγκαλορ, η οποία θεωρείται το κέντρο της ινδικής βιομηχανίας της τεχνολογίας, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.

Το επεισόδιο αυτό καταγγέλθηκε ότι συνέβη την 2η Ιουλίου, αλλά οι γονείς του κοριτσιού ανακάλυψαν ότι αυτό υπέστη επίθεση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν η μικρή παραπονέθηκε πως την πονούσε το στομάχι της και την πήγαν να εξεταστεί από έναν παιδίατρο, όπως μετέδωσε το ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

«Η υπόθεση αυτή μας αναφέρθηκε την Τρίτη», δήλωσε ο Τ. Ντ. Παουάρ, ένας αξιωματικός της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι αναμένεται να εκδοθεί μια ιατρική διάγνωση για το κοριτσάκι, ενώ τρεις άνθρωποι έχουν τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθούν.

«Διεξάγουμε έρευνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μην προκαλέσουμε ακόμη μεγαλύτερο τραύμα σε αυτό το παιδί», είπε ο Παουάρ.

Εξοργισμένοι γονείς συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν έξω από το σχολείο Βίμπγκιορ, απαιτώντας η διεύθυνσή του να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ινδικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το κοριτσάκι βιάστηκε από δύο γυμναστές όταν βγήκε από την τάξη για να πάει στην τουαλέτα.

Το θέμα των σεξουαλικών επιθέσεων στην Ινδία απασχολεί διαρκώς την επικαιρότητα στη χώρα αυτή μετά το βιασμό και τον βάναυσο ξυλοδαρμό που είχε αποτέλεσμα τελικά να χάσει τη ζωή της μια 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί τον Δεκέμβριο του 2012.