Πέθανε η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο της Π.Ράλλη

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η γυναίκα, που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, μετά από το τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ αυτοκίνητο Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες. Έχασε, όμως, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το τροχαίο.

 

Επί τόπου σκοτώθηκαν ένας αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, και μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας.

Το πρωί της Πέμπτης κατέληξε και η δεύτερη γυναίκα που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο και σύμφωνα με την Αστυνομία είχε χάσει και τα δύο της πόδια.

Ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας και ένας ακόμα αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αρχικά το ΙΧ αυτοκίνητο διαμέλισε τη γυναίκα, που είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι, η οποία εξέπνευσε επιτόπου. Στη συνέχεια, έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.