Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους τρεις χούλιγκανς

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση άσκησε ο Εισαγγελέας στους τρεις συλληφθέντες (22, 27 και 24 ετών) για τα αιματηρά επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός και το βαρύτατο τραυματισμό του 46χρονου που πριν λίγη ώρα μεταφέρθηκε σε Μονάδα στην Αθήνα. Επιπλέον στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά. Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις 11.30, την ερχόμενη Τετάρτη, στην ανακρίτρια.

Πέραν των τριών (22, 27 και 24 ετών) η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, 32 ετών που φέρεται να χτύπησε μαζί με τον 24χρονο, τον 46χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκαν στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσαν συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν οι δύο φίλαθλοι της ομάδας του Εθνικού.

Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπλοκή, αλλά αυτοί που φέρονται να χτύπησαν το 46χρονο είναι ο 32χρονος που αναζητείται και ο 24χρονος.