Συνεργάτες Καραμανλή: Τι ειπώθηκε στην επικοινωνία με τον Αλ.Τσίπρα

kostas-karamanlis-thumb-largeΦως στο περιεχόμενο και τη στόχευση που είχε η επικοινωνία του Κ. Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα ρίχνουν στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, οι οποίοι βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση μαζί του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA, ο κ. Καραμανλής επικοινώνησε μια και μόνη φορά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προτού εκείνος αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και την τελική φάση των διαβουλεύσεων με τους Ευρωπαίους.

Όπως τονίζεται η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είπε πως προς τον Αλέξη Τσίπρα ότι η χώρα βυθίζεται και πρέπει να κάνει το χρέος του.

Επισημαίνεται ότι στόχος του Κ. Καραμανλή ήταν η παρέμβασή του να λειτουργήσει ως αντίβαρο έναντι των εισηγήσεων που δεχόταν ο πρωθυπουργός -όπως ο Π. Λαφαζάνης- για πλήρη ρήξη με τους εταίρους.

Άλλωστε αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Καραμανλή το γεγονός ότι δεν δημοσιοποίησε τη συνομιλία του αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεών του.

Ως προς τα όσα είπε ο Θ.Ρουσόπουλος σχετικά με το τι πιστεύει ο Κ.Καραμανλής για τον πρωθυπουργό, το περιβάλλον του πρώην προέδρου της ΝΔ, τονίζει πως πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Ρουσόπουλου που δεν εκφράζουν τον κ. Καραμανλή.