Στην Γ’ Εθνική ο Άρης

Δεκτή έκανε το πρωτοδικείο την αίτηση ανάκλησης της απόφασης διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ που κατέθεσαν ΑΣ και ΚΜΑ. Το σήριαλ που κράτησε ακριβώς μια βδομάδα, προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου του Άρη λαμβάνει τέλος.

 

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο Ειρηνοδίκης Αθανάσιος Σπυρόπουλος έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης ΑΣ και ΚΜΑ για την απόφαση που είχε διορίσει την περασμένη Τετάρτη προσωρινή διοίκηση τους Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανο Τσιόνκη.

 

Μετά την νέα εξέλιξη και την ανάκληση της απόφασης, το Ειρηνοδικείο διορίζει προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ αυτούς που είχαν προτείνει οι δυο μεγαλομέτοχοι, δηλαδή τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη, δικαιώνοντας τον αγώνα των φορέων και του κόσμου του Άρη.

 

Με την απόφαση αυτή άναψε το πράσινο φως προκειμένου ο Άρης να υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική και κατά συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Τώρα θα πρέπει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να δηλώσει άμεσα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς την Παρασκευή (5/9) θα γίνει η κλήρωση.