Στο Δημοτικό Σχολείο κωφών παιδιών τα έσοδα από αθλητική διοργάνωση του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη τιμάει τους 100 εθελοντές που στήριξαν το  «Panorama Charity Fun Run»_Τα έσοδα της διοργάνωσης στο δημοτικό σχολείο Κωφών και βαρηκόων παιδιών.

 

Τιμητική εκδήλωση για τους περισσότερους από 100 εθελοντές που συμμετείχαν στο φετινό αθλητικό ραντεβού «Panorama Charity Fun Run», διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος.

 

Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου θα αναφερθεί στον εθελοντισμό ως προσωπική εμπειρία μέσα από τα βιώματα της στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Η πρωτοβουλία  «Panorama Charity Fun Run» που διοργανώθηκε από κοινού από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» και το τοπικό Παράρτημα του ΣΕΓΑΣ στη Θεσσαλονίκη, εκτός από την πλούσια αθλητική της διάσταση είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν προς ενίσχυση του δημοτικού σχολείου Κωφών, που στεγάζεται στο Πανόραμα.   

 

Στη διάρκεια της αυριανής εκδήλωσης χρηματική επιταγή με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συνδρομή των περίπου 700 αθλητών που συμμετείχαν στο «Panorama Charity Fun Run» θα δοθεί σε εκπρόσωπο του ειδικού σχολείου. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr