Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Να είσαι εκεί για τον άλλο…

Η 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας διοργανώνει και φέτος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με Ροταριανούς Ομίλους και Ροταράκτορες της Θεσσαλονίκης και με τη υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης «Εθελοντική Αιμοδοσία» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στην κεντρική Νότια Πύλη της ΔΕΘ (απέναντι από τη ΧΑΝΘ) κατά τις ώρες 9 π.μ. – 2 μ.μ.

Ο Διοικητής της 2484 Π.Δ.Ρ. και υπεύθυνος της Αιμοδοσίας Αριστοτέλης Αποστολίδης με αφορμή την πέμπτη κατά σειρά διοργάνωση της «Εθελοντικής Αιμοδοσίας» δήλωσε: «Οι ανάγκες για αίμα στη χώρα μας παραμένουν σε κρίσιμα επίπεδα και για τον λόγο αυτόν είναι πολύ σημαντικό να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μεγάλη κοινωνική ανάγκη, που απευθύνεται άλλωστε σε μας τους ίδιους, στους φίλους και συγγενείς μας, που όταν χρειαστούν αίμα, η ανάγκη αυτή είναι πολλές φορές, ζήτημα ζωής. Προσκαλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς να συμμετάσχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, με το γενικό σύνθημα – πρόσκληση «Να είσαι εκεί για τον άλλο» γιατί πολιτισμός σε κάθε συντεταγμένη κοινωνία, είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά».

Όσοι επιθυμούν  να προσφέρουν αίμα, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944500197 ή να προσέλθουν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Νότιας Πύλης της ΔΕΘ (απέναντι από τη ΧΑΝΘ) κατά τις ώρες 9 το πρωϊ έως 2 το μεσημέρι.