Συναντήσεις Αναστασίας Τζαμπαζλή με Βούλα Πατουλίδου, Δημήτρη Ασλανίδη, Μιχάλη Ζορπίδη – Επίσκεψη στο ΚΗΦΗ Σταυρούπολης

Με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή.

Στη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο γεύματος που πραγματοποίησε η κ. Πατουλίδου με αφορμή το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαϊου κατά τις οποίες εξελέγη πρώτη σε ψήφους περιφερειακή σύμβουλος συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Πατουλίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Τζαμπαζλή τονίζοντας ότι η Βουλή χρειάζεται δυναμικές παρουσίες όπως η δική της, προκειμένου να εκπροσωπηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος εκλέχτηκε στο νέο περιφερειακό συμβούλιο με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και μάλιστα κατετάγη 3ος με 23.080 ψήφους.

Ο κ. Ασλανίδης ευχαρίστησε την κ. Τζαμπαζλή, καθώς, όπως είπε, ήταν στο πλευρό του στον δικό του προεκλογικό αγώνα και τώρα, όπως τόνισε, «σε στηρίζω δυναμικά στη δική σου μάχη, γιατί πιστεύω ότι αξίζεις να μας εκπροσωπήσεις στο Κοινοβούλιο».

Τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη επισκέφτηκε η κ. Τζαμπαζλή η οποία είναι εκλεγμένη στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση που είχαν συζήτησαν τα ζητήματα της αγοράς και των ελεύθερων επαγγελματιών και ο κ. Ζορπίδης τόνισε ότι είναι στο πλευρό της καθώς  είναι η μόνη υποψήφια βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης που είναι μέλος του Επιμελητηρίου.

Τέλος, η κ. Τζαμπαζλή επισκέφτηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του δήμου Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη, μια δομή με ιδιαίτερη σημασία για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Η δομή μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων πήρε παράταση ζωής μέχρι το 2022, ωστόσο αντιμετωπίζει ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και σε εξοπλισμό όπως μηχανήματα φυσιοθεραπείας, απαραίτητα για τη εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων δημοτών.