Συνελήφθησαν 18 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διεξάγονται στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

 

(8) άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 59χρονου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς έπειτα από έρευνα στην οικία του, στην περιοχή της Ηλιούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία (3) γυάλινα φιαλίδια με μεθαδόνη, συνολικού βάρους (288) γραμμαρίων. Κατά την έρευνα, βρέθηκε επιπλέον, μία στρόγγυλη σφραγίδα, την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει από υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ της Θεσσαλονίκης.

 

(10) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων, 26χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου. Σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε  ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr