Τ. Κοψαχείλης στο radio1d.gr: “Θα χειροκροτήσω τον Βαρουφάκη, αν αποδειχτούν στην πράξη όσα λέει”

“Δεν πείσαμε τον κόσμο” και επιπλέον “είχαμε αντίπαλό μας την ελπίδα”. Αυτό δήλωσε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Τιμολέων Κοψαχείλης, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα.

 

“Χαίρομαι με αυτά που είπε ο υπουργός Οικονομικών για μία λιτή, λιτή πραγματικά διαχείριση. Μακάρι να τη δούμε. Σε όλο τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.Θα το χειροκροτήσω με χίλια” είπε ο κ.Κοψαχείλης ερωτηθείς για τις δηλώσεις των νέων υπουργών και πρόσθεσε για τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Τάσο Κουράκη “δεν μπορεί πριν καν αναλάβουμε να εξαγγέλουμε.Με φοβίζει λίγο αυτό το πράγμα”.

 

Για τις αντιδράσεις στη ΝΔ, αναφορικά με την αποτίμηση των εκλογών και τις αντιδράσεις για τα αίτια της ήττας, σημείωσε ο Τιμολέων Κοψαχείλης “πρέπει να γίνει αυτοκριτική” και “επόμενο είναι να βγαίνουν πικρίες” αλλά πρόσθεσε πως “αρκετοί από αυτούς που σήμερα σκούζουν, πού ήταν κρυμμένοι, πού φάνηκαν, τί αγώνες έδωσαν;”.

 

Τέλος ο βουλευτής Γρεβενών ερωτηθείς για την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να μην υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον κ.Τσίπρα δήλωσε “η απόφασή του αυτή με έχει θλίψει”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr