Θάνος Πλεύρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει εκατοντάδες πλειστηριασμούς κατοικιών

plevris

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της Αριστεράς φέρνει εκατοντάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θα έχουμε πολλά φαινόμενα όπως τα χθεσινά στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, επεσήμανε ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Όσον αφορά την παιδεία, ο κ. Πλεύρης είπε πως είναι περίεργο να θέλει να αλλάξει το συγκεκριμένο χώρο ένας άνθρωπος, όπως ο κ. Φίλης που δεν έχει καταφέρει, για διαφόρους λόγους, να πάρει το πτυχίο του. Επίσης, ο κ. Πλεύρης τόνισε την αναγκαιότητα για την κοινωνιά και την οικονομία να δημιουργηθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Τέλος, ο κ. Πλεύρης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κοιτάει τον άνεργο στα μάτια και του λέει πως θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει δουλειά και να φτιάξει τη ζωή του στα πλαίσια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και όχι στο δημόσιο.

Τέλος, όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο κ. Πλεύρης είπε ότι το κομμάτι της διαχείρισης ενδεχομένως θα μπορούσε να δοθεί σε ιδιώτη αφού διαφυλαχθεί η χαμηλή τιμή και η υψηλή ποιότητα του νερού.