Θεσσαλονίκη: 8 συλλήψεις για κλοπές και διαρρήξεις

Στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών περιπολιών, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά, πρώτες πρωινές ώρες χτες, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 24 ετών, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην περιοχή της Μενεμένης, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

 

Συνελήφθη το μεσημέρι, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 36χρονη ομογενής, διότι αφαίρεσε προϊόντα από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή το Πανοράματος.

 

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 28 και 18 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα σε μονοκατοικία στην περιοχή της Άνω Πόλης, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό.

 

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε σε μονοκατοικία στην περιοχή της Τούμπας, πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

 

Τέλος, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 23 ετών, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης.