Τι δεν παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες;

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Αυτό το βλέμμα σας είναι γνώριμο: ορθάνοιχτα μάτια, σφιχτό σαγόνι και δυσκολία στην αναπνοή.
Δεν έχει ιδέα τι να πει. Κι όλα αυτά επειδή παραπονεθήκατε για ένα φυσικό ελάττωμα για το οποίο όμως δεν έχει ιδέα! Η μήπως προσποιείται ότι το αγνοεί; Ή μήπως το κάνει για να μην ενισχύσει την ανασφάλεια σας;

Λοιπόν την έχουμε την απάντηση! Ένας άντρας, ο Julian Stern, μας εξηγεί γιατί ο σύντροφός σας έχει αυτό το ανίδεο βλέμμα στο πρόσωπό του κάθε φορά που του μιλάτε για τα «ψεγάδια» σας. Είναι απλά γιατί εκείνος δεν τα παρατηρεί. Δείτε ποια είναι αυτά.

Ψαλίδα
Τουλάχιστον 47 φορές στη ζωή μου, μια κοπέλα προσπάθησε να μου εξηγήσει τι είναι η ψαλίδα. Κάθε φορά τελειώνει κρατώντας και μια τούφα από τα μαλλιά της, σχεδόν θυμωμένη, φωνάζοντας «Τώρα, βλέπεις;» Και εγώ κάθε φορά, από φόβο και μόνο και για την σωματική μου ακεραιότητα λέω «Κατάλαβα! Ok, ok, ok, οι τρίχες χωρίζονται! Μπορούμε τώρα να πάμε να φάμε κάτι;»

Κυτταρίτιδα
Κορίτσια χαλαρώστε! Η μόνη σκέψη που παράγεται στο μυαλό μας είναι «Ουάου, γυναικεία οπίσθια».  Αφήστε που πολλοί άντρες δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς αυτή η κυτταρίτιδα!

Πανάδες
Καλή προσπάθεια, κυρίες! Αυτός είναι σίγουρα παγίδα. Νομίζετε ότι ξέρω την ιστορία μου; Γιατί στο καλό να ξέρω τι είναι οι πανάδες; Ίσως να ήταν ένα ανεξάρτητο έθνος μέχρι που το πήραν η Γαλλία και το Βέλγιο το 1300. Ή χωρίστηκε στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Τι;;; Λάθος τα είπα;

Σωστό περίγραμμα φρυδιών
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κοπέλα μου μου έλεγε ότι πρέπει να πάει σε μία αισθητικό «για να κάνει τα φρύδια της.» Απλά δεν καταλαβαίνω, τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Με τα φρύδια δεν γεννήθηκε ή χρειάζεται καμιά έξτρα προσθετική. Τελικά έμαθα ότι υπάρχουν κάποιες μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες πρέπει να φύγουν. Αιφνιδιάστηκα τόσο πολύ σχεδόν ζάρωσε το μέτωπό μου από την έκπληξη!