Τί θα φάτε, τί θα πιείτε στη φετεινή DETROP-Oenos στη ΔΕΘ (Φωτορεπορτάζ)

Φρέσκος απολαυστικός και πεντανόστιμος γύρος, ποιοτικά τυριά, όπως γραβιέρα Χανίων, Ηρακλείου, Νάξου, εδέσματα από βουβαλινό κρέας αλλά και καινοτομίες τόσο στον τομέα των τροφίμων όσο και των ποτών από εταιρίες που ποντάρουν στις εξαγωγές έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όποιος επισκεφθεί την φετεινή έκθεση DETROP-Oenos στη ΔΕΘ. 

 

Μπίρα Κέρκυρας, αλλά και διάφορες ποικιλίες τσίπουρων και φυσικά οίνων, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και εδέσματα από τη Βουλγαρία και την Ιταλία κερνάνε οι εκθέτες στους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γευτούν μέχρι και σαρακοστιανά εδέσματα και να συζητήσουν για εμπορικές συμφωνίες. 

Εδέσματα από βουβαλινό κρέας από την Κερκίνη, ελιές βραβευμένες σε διεθνείς διαγωνισμούς, τυριά ονομασίας προέλευσης και άλλα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες. 

 

Στην περιήγησή μας ειχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μέχρι και μακαρόνια σε τετράγωνη μορφή και πεντανόστιμο γύρο, καθώς ο πειρασμός να σπάσουμε τη νηστεία της Σαρακοστής μας κυρίευσε. Επήλθαν, οι δοκιμές γραβιέρας από διάφορα σημεία της Ελλάδας και τα αλλαντικά από εταιρίες που είναι φημισμένες στη χώρα για πιο παραδοσιακές γεύσεις, ειδικά για τον καβουρμά και τον παστουρμά τους. 

 

 

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις  1 Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

Παρασκευή – Σάββατο: 10.00-20.00
Κυριακή: 10.00-19.00.

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr