Τραγωδία με Ελληνίδα διπλωμάτη στην Ταϊλάνδη

Τραγικό θάνατο βρήκε Ελληνίδα διπλωμάτης όταν την παρέσυρε τρένο στην Ταϊλάνδη. Πρόκειται για την Αριστέα Λιάπη, η οποία ήταν διοικητική υπάλληλος στην ελληνική πρεσβεία της Μπανγκόκ. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί με την οικογένεια της στην Ταϊλάνδη για διακοπές.

 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η Ελληνίδα διπλωμάτης έχασε την ισορροπία της όταν προσπάθησε να τραβήξει την τσάντα της που είχε πιαστεί στην πόρτα του τρένου. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στις ρόδες του τρένου. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή, η οποία είναι γνωστή από την ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι».

 

Για την απώλεια της Αριστέας Λιάπη εξέδωσε ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία αναφέρει: «Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».