Χ. Γιαταγάνα στο radio1d.gr: 10.000 άνθρωποι κάθε μέρα στα συσσίτια μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Η Μητρόπολη Δυτικής Θεσσαλονίκης συτίζει καθημερινά 6.200 άτομα και υπάρχει ζήτηση για 10.000. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Κι εμείς ψάχνουμε 180 βουλευτές για να στηρίξουμε την Κυβέρνηση και να μην πάμε σε εκλογές; Υπάρχει πολλή σαπίλα. Κι όλοι αυτοί θα έπρεπε να φύγουν χθες, λέει η ανεξάρτητη βουλευτής της Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα μιλώντας στο Radio1d.gr.

 

Σε μια συνέντευξη ποταμό, η κ Γιαταγάνα περιέγραψε το ελληνικό success story με 2.800.000 άνεργους, 3.600.000 άτομα στό όριο της φτώχειας, με 20-30% περικοπές στις συντάξεις, με 40-50% συμμετοχή των συνταξιούχων στα φάρμακα, τα οποία πλέον αδυνατούν να προμηθευτούν.

 

Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

“Εγώ ό,τι και να γίνει δεν ψηφίζω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας” είπε η κ Γιαταγάνα σημειώνοντας ότι από τους 16 ανεξάρτητους βουλευτές που έχουν συγκροτηθεί σε κοινοβουλευτικό σώμα, οι 6 θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Οι εξελίξεις στο επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες καθώς οι περικοπές στις συντάξεις είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να περάσει από την ελληνική Βουλή και ήδη υπάρχουν σκέψεις στο Μαξίμου για εκλογές τον Ιανουάριο.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr