Ι. Ζερδελής radio1d.gr: “Για τις μετεκλογικές συνεργασίες θα αποφασίσει ο λαός”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Ζερδελής μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε για τη σημερινή τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας” ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών δεν θα βρεθεί” και πρόσθεσε “αυτό που αναμένουμε είναι η χώρα να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές για την ανάδειξη μιας ισχυρής αριστερής κυβέρνησης που θα αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση”.

 

Στη συνέχεια ο κ.Ζερδελής αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και στην εγκυρότητά τους δήλωσε “η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων δεν είναι στα καλύτερά της”.

 

Επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε “όσο πλησιάζουν οι μέρες προς τις ημέρες των εκλογών τα πολιτικά φαινόμενα είναι πιο έντονα, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι τώρα” και πρόσθεσε “ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός”.

 

Κλείνοντας ο κ.Ζερδελής ερωτηθείς για μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο δήλωσε “αυτό πρώτον θα το αποφασίσει η ίδια η κοινωνία. Οι συμφωνίες είναι δύο ειδών. Οι συμφωνίες συνεργασίας και οι συμφωνίες συμμαχίας” και επεσήμανε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτή τη στιγμή ένα πρόγραμμα καταγγελίας, επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους με συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι εφικτό και κοστολογημένο”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr