Καταγγελία ΣΟΚ: Ένας γιατρός για 600 φυλακισμένους στα Διαβατά

Ένας μόλις γιατρός για 600 έγκλειστους στις Φυλακές Διαβατών, δεν είναι σίγουρα αρκετός για να καλύψει τις ιατρικές τους ανάγκες, εξηγεί στο Radio1d.gr o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς Μανώλης Λαμτζίδης.

 

“Συγκεντρώσαμε ρούχα, είδη υγιεινής και γραφική ύλη για τους φυλακισμένους που έχουν μια ακόμη ευκαιρία στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Αυτό το σχολείο είναι μια όαση για 69 άτομα που φοιτούν εκεί και θα πρέπει να το στηρίξουμε.”, εξηγεί.

Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Καλαμαριά

Δυστυχώς η οικονομική κρίση δεν κάνει καμία διάκριση. Ακόμη και σε περιοχές αστικές όπως η Καλαμαριά , μαθητές σχολείων αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται υποστήριξη αλλά και ενίσχυση με κοινωνικό φροντιστήριο.

“Σκεφτόμαστε σοβαρά τη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στην Καλαμαριά αλλά και τη δημιουργία κινήσεων που θ ανακουφίσουν πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής” εξηγεί ο κ Λαμτζίδης.
Πήγαν να κόψουν τη σύνδεση φυσικού αερίου σε 81χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς προχώρησαν σε διακανονισμό με τη ΔΕΠΑ προκειμένου να μην κοπεί τελικά η παροχή φυσικού αερίου σε 81χρονη γυναίκα που είχε χρέος 300 ευρώ

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr