Μιχάλης Τζελέπης: Δεν πρόκειται να έρθει ανάπτυξη με κυβέρνηση Τσίπρα

tzelepis

Για υποκρισία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Οι Απέναντι” με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη. Ο κ. Τζελέπης είπε ότι ο κ. Φίλης ενώ πρωτοστατούσε στο κίνημα των αγανακτισμένων και στο κίνημα Δεν Πληρώνω, τώρα θέλει στην ουσία να απαγορεύσει αυθόρμητες και απολύτως λογικές αντιδράσεις εναντίον της σκληρής μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Σχετικά με την οικονομία, ο βουλευτής Σερρών τόνισε πως η κυβέρνηση εκχώρησε όλη την περιουσία του ελληνικού κράτους για 99 χρόνια, ενώ με τον μηχανισμό δημοσιονομικής προσαρμογής θα κόβονται μισθοί και συντάξεις. Πλήρως μνημονιακοί έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχολίασε ο βουλευτής. Επίσης, ο κ. Τζελέπης υπενθύμισε όλα τα ψέματα του Τσίπρα σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις και πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, ο κ. Τζελέπης επεσήμανε πως όλα τα χρήματα της δόσης θα πάνε στην αποπληρωμή δανείων και στην εξόφληση του δημοσίου έναντι των οφειλών στον ιδιωτικό τομέα και πρόσθεσε πως ανάπτυξη και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι λέξεις ασύμβατες καθώς συρικνώνεται στο ελάχιστο το εισόδημα των πολιτών.

Τέλος, ο κ. Τζελέπης αναφέρθηκε εκτενώς και στον αγροτικό τομέα και την καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.